Specialisaties

Onze professionals zijn naast personal trainers ook gespecialiseerd in manuele therapie, sportmassages, dry needling en revalidatietraining.

Manuele therapie

Met manuele therapie pakken we de diepere oorzaken van uw klachten aan, gebruiken we geavanceerde manipulatie- en mobilisatietechnieken om bewegingsvrijheid te herwinnen en bevorderen we een sneller herstel.

Sportmassage

Onze sportmassages zijn niet zomaar behandelingen, maar essentiële onderdelen van uw trainingsregime, ontworpen om spierherstel te versnellen, flexibiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen, zodat u optimaal kunt presteren.

Dry needling

Dry needling is een effectieve behandelmethode die zich richt op het ontspannen van triggerpoints in de spieren, wat directe verlichting biedt bij spierspanningen en chronische pijnklachten.

Revalidatietraining

Onze revalidatietraining is gericht op het herstellen van kracht, mobiliteit en functionaliteit na een blessure, met behulp van gepersonaliseerde oefeningen en therapeutische technieken die zijn afgestemd op uw specifieke herstelpad.