Specialisaties

Wij kijken samen met u welke behandeling u zo snel en goed mogelijk weer klachtenvrij krijgt. Omdat onze therapeuten zeer breed zijn opgeleid,  is het  mogelijk om in één sessie een combinatie van verschillende technieken te ondergaan. Bijvoorbeeld: u heeft pijn in uw nek en u kunt uw hoofd niet goed bewegen. Dan kan een eventuele blokkade worden opgeheven met manuele therapie (‘kraken’). En om dit effect te versterken en te voorkomen dat de klacht snel terugkomt kan er daarnaast gekozen worden voor spierontspannende massage en oefentherapie. Maar zo zijn er tal van technieken mogelijk. Afhankelijk van uw klacht en wat het beste bij u past.

Vergoeding en Tarieven

(Screening), onderzoek & 1e zitting fysiotherapie€ 45,-
(Screening), onderzoek & 1e zitting manuele therapie€ 50,-
Fysiotherapie behandeling€ 38,-
Manuele therapie behandeling€ 45,-
Fysiotherapie aan huis€ 50,-
Sportmassage 30 minuten€ 38,-

Prijzen kunnen afwijken als wij een samenwerkingscontract met je zorgverzekeraar hebben.
Je hebt meestal geen verwijzing nodig voor fysiotherapie. Je kunt direct komen.
Je behandeling is tot 24 uur van tevoren kosteloos af te zeggen.

Vergoeding vanuit zorgverzekering

Om onze kwaliteit en zorg te kunnen garanderen, heeft Fysio Buitenveldert niet met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten. Gecontracteerde fysiotherapeuten krijgen een scala aan maatregelen zoals onrealistische administratie eisen, die ten koste gaan van uw behandeltijd, lage tarieven (gemiddeld 30% onder de kostprijs), gemiddeld aantal behandelingen per patiënt (behandelindex) en plafondomzet.

Wij hebben een contract met Achmea, Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO en de Friesland.

Wat betekent dat voor u?

Dat betekent dat wij u altijd kunnen/mogen behandelen, maar het kan wel invloed hebben op de hoogte uw verzekeringsvergoeding. Ga altijd uw polisvoorwaarden na.

  • Bent u verzekerd bij Achmea, Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis of de Friesland, dan declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
  • Als u een verzekering bij ONVZ, Nat.ned. of OHRA heeft, dan is dit bijna altijd een restitutie/vrije zorgkeuze polis. U krijgt van ons, via Infomedics, een factuur. Deze kunt u zelf indienen bij de verzekeraar en u krijgt het bedrag vaak volledig vergoed.
  • Als u een verzekering bij CZ, Zorg&Zekerheid of VGZ heeft, dan is de vergoeding afhankelijk van uw polis. Ga dan uw polisvoorwaarden na.

Verzeker u ervan dat u een vrije zorgkeuze polis heeft! Dan bent u altijd verzekerd van en voor goede zorg. Wilt u meer informatie, mail ons info@fysiobuitenveldert.nl.

Schrijf je nu alvast in door het formulier in te vullen!

Backershagen 97A
1082 GT Amsterdam

info@fysiobuitenveldert.nl

De eerste 50 leden krijgen een introductiepakket t.w.v. € 49,-!

10 + 1 =