Fysiotherapie

Weerhoud je blessure of aandoening je ervan om actief en gezond te leven? Neem dan contact met ons op zodat we samen een behandelplan kunnen maken.

manuele therapie
Video afspelen over manuele therapie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij onze Fysio praktijk helpen wij mensen van alle soorten en maten, van alle leeftijden en met alle blessures en aandoeningen.

Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk dan hier wat klanten over ons zeggen.

Manuele therapie

Met manuele therapie pakken we de diepere oorzaken van uw klachten aan, gebruiken we geavanceerde manipulatie- en mobilisatietechnieken om bewegingsvrijheid te herwinnen en bevorderen we een sneller herstel.

Sportmassage

Onze sportmassages zijn niet zomaar behandelingen, maar essentiële onderdelen van uw trainingsregime, ontworpen om spierherstel te versnellen, flexibiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen, zodat u optimaal kunt presteren.

Dry needling

Dry needling is een effectieve behandelmethode die zich richt op het ontspannen van triggerpoints in de spieren, wat directe verlichting biedt bij spierspanningen en chronische pijnklachten.

Revalidatietraining

Onze revalidatietraining is gericht op het herstellen van kracht, mobiliteit en functionaliteit na een blessure, met behulp van gepersonaliseerde oefeningen en therapeutische technieken die zijn afgestemd op uw specifieke herstelpad.

Fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Of je nu een drukke kantoormedewerker, atleet of iemand bent die fysieke pijn ervaart, onze ervaren therapeuten zijn er voor jou. Wij helpen je met het verminderen van de pijn, zorgen ervoor dat je weer mobiel wordt en helpen je om weer soepel te bewegen. Naast fysiotherapie zijn wij ook gespecialiseerd in: Manuele Therapie, sportmassages, dry needling en revalidatietraining.

Onze focus ligt op het ontwikkelen van effectieve oplossingen voor jouw kwetsuur. Samen met jou maken we een behandelplan hoe we jou zo snel mogelijk weer op de been kunnen krijgen. Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie, maar zijn ook gecertificeerde personal trainers. Daardoor lukt het onze therapeuten om het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Is het jouw doel om weer helemaal beter te worden en om toekomstige blessures te voorkomen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Onze werkwijze.

Last hebben van een blessure, je niet fit voelen en revalideren voor een of na een operatie is natuurlijk niet fijn. Wij weten maar al te goed dat je daar zo snel mogelijk mee geholpen wil worden. Daarom hebben wij een vaste structuur in onze werkwijze zodat jij zo snel mogelijk geholpen wordt. We streven er naar om de intake binnen 2 dagen van het eerste contact moment te doen. Zo word jij zo snel mogelijk geholpen en kan je ook zo snel mogelijk weer verder met je leven.

Hoe verloopt de intake bij Fysio Buitenveldert?

  1. Je neemt contact met ons op via de mail of telefonisch.
  2. Indien nodig vindt de intake binnen 2 dagen plaats.
  3. We noteren alle gegevens, nemen de klachten door en voeren lichamelijk onderzoek uit.
  4. We stellen een diagnose en maken samen met jou een passend behandelplan.
  5. Tijdens de intake voeren we ook direct de eerste behandeling uit.
  6. Volgende afspraak plannen.
    *Een intake wordt verzekerd door je verzekeraar