Over ons

Ontmoet Thijs en Kristel, het hart en de ziel achter Fysio Buitenveldert, waar persoonlijke aandacht en professionele zorg hand in hand gaan. 

Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Video afspelen

Maak kennis met Kristel.

Kristel is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht in de fitness- en fysiowereld. Haar loopbaan begon glansrijk als Pilates instructeur, waarna ze zich verder ontwikkelde door het behalen van verschillende leslicenties. Haar kennis en vaardigheden heeft ze verder uitgebouwd toen ze in 2009 afstudeerde als fysiotherapeut en zich in 2013 specialiseerde als orthopedisch manueel therapeut.

Door de jaren heen heeft Kristel zich via talloze cursussen en opleidingen blijven ontwikkelen. Ze startte haar fysiotherapiecarrière in een praktijk in Buitenveldert, maar had al snel de droom om een eigen plek te creëren. Die droom is uitgekomen met een eigen praktijk en personal training gym, waar iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken, welkom is.

Kristels expertises zijn breed: van het behandelen van rugklachten en het verbeteren van houdingsproblemen tot het begeleiden van sporters na de zwangerschap en bij gewichtsverlies. Ze staat ook klaar voor personal training en Pilates sessies, waarbij haar persoonlijke benadering en professionele begeleiding centraal staan.

Maak kennis met Thijs.

Sinds zijn zeventiende is Thijs een vertrouwd gezicht in de sportschool, een plaats waar zijn passie voor beweging en gezondheid tot bloei kwam. Zijn toewijding en drive bleven niet onopgemerkt; slechts twee jaar later transformeerde hij zijn passie in een professionele carrière. Thijs startte zijn loopbaan als fitnessinstructeur en personal trainer, waarbij hij cliënten inspireerde en begeleidde op hun weg naar een fitter leven. Zijn honger naar kennis en verlangen om anderen nog effectiever te ondersteunen, leidde hem naar een verdere opleiding tot fysiotherapeut.

Vandaag de dag staat Thijs bekend om zijn specialisatie in krachttraining en sportrevalidatie. Hij heeft een scherp inzicht in het op maat maken van trainingsprogramma’s voor herstel na operaties en is een expert in het begeleiden van cliënten door het complexe traject van kruisbandreconstructie. Daarnaast is hij een vaardige sportmasseur die niet alleen de pijn verlicht maar ook helpt bij het verbeteren van sportprestaties.

Bij Fysio Buitenveldert brengt Thijs zijn uitgebreide ervaring en persoonlijke toewijding samen om cliënten te empoweren in hun revalidatieproces, hun kracht te herwinnen en te excelleren in hun sportieve ambities.

Personal training