Personal training

Wil je afvallen, spiermassa kweken, een gezonde leefstijl ontwikkelen of simpelweg wat fitter worden? Laat ons je helpen om je doelen te bereiken.

Video afspelen

Fit worden met Personal Training

Bij onze Fysio praktijk helpen wij mensen van alle soorten en maten, van alle leeftijden en met alle blessures en aandoeningen.

Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk dan hier wat klanten over ons zeggen.

Afvallen

Afvallen is een belangrijke stap om een gezonder leven te leiden. Het kan helpen om je energieniveau te verhogen, je zelfvertrouwen te verbeteren en je risico op gezondheidsproblemen te verminderen.

Spiermassa kweken

Onze deskundige trainers combineren inzichten uit de fysiotherapie met effectieve trainingsroutines om uw spiergroei te stimuleren, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor de juiste techniek en preventie van blessures, zodat u op een veilige manier uw fysieke potentieel kunt maximaliseren.

Fitter worden

Ons doel bij de personal training van Fysio Buitenveldert is om u niet alleen sterker te maken, maar om uw algehele fitheid te verbeteren met een holistische aanpak die cardiovasculaire gezondheid, spierkracht en flexibiliteit omvat.

Personal pilates

Met personal pilates train je spierkracht, flexibiliteit en verbeter je je lichaamshouding door focus op je core en alignment. Je krijgt een plattere buik door de diepe buikspiertraining en houdingsverbetering. 

Personal training

Personal training

Fit worden met PT van Fysio Buitenveldert.

Onze therapeuten zijn niet alleen gespecialiseerd in Fysiotherapie, maar zijn ook gecertificeerde personal trainers. De combinatie van kennis binnen de fysiotherapie en personal training zorgt ervoor dat jouw doelen effectief, efficiënt en veilig behaald worden. Door onze achtergrond in de fysiotherapie weten wij exact welke oefeningen wel en welke oefeningen niet goed zijn voor jouw lichaam.

Heb je specifieke doelen zoals het rennen van een marathon binnen 3 uur of 7kg afvallen in 6 maanden? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of heb je te weinig kennis en motivatie? Wij helpen iedereen om hun doelen te bereiken. Door de deskundige hulp van onze personal trainers ren jij die marathon binnen 3 uur en voel jij je binnen een aantal maanden helemaal thuis in de sportschool.

Personal training
Personal training

Een goed begin is het halve werk.

  1. Je neemt contact met ons op via de mail, telefonisch of het contactformulier.
  2. We bespreken je doelen en wat er voor nodig is om die te bereiken.
  3. We bekijken hoe vaak we gaan trainen en hoe lang per training.
  4. We bekijken welk product voor jou het beste is. Bekijk hier de prijslijst en de aanbieding.
  5. Een nieuwe afspraak wordt gepland om aan de slag te gaan met je doelen.
sportschool