Dry needling

Kom snel en effectief van je klachten af met dry needling door een van onze specialisten.

dry needling

Wat is dry needling?

Bij Fysio Buitenveldert bieden we naast manuele therapie en sportmassages ook dry needling als een effectieve aanvullende behandeloptie. Dry needling is een gespecialiseerde techniek waarbij dunne naalden in triggerpoints (spierknopen) worden ingebracht om spierspanning en pijn te verlichten. Hier zijn enkele redenen waarom u dry needling bij ons zou moeten overwegen en wat de voordelen ervan zijn:

Gerichte pijnverlichting
Dry needling richt zich specifiek op de bron van uw pijn, namelijk de triggerpoints in uw spieren. Door deze knopen te deactiveren, kunnen we pijn effectief verminderen en de omliggende spieren ontspannen.

Verbeterde mobiliteit
Dry needling kan helpen bij het vergroten van de mobiliteit en het bewegingsbereik van gewrichten en spieren. Dit is gunstig voor zowel atleten als mensen met dagelijkse activiteiten.

Sneller herstel
Het stimuleren van de doorbloeding en het verminderen van spierspanning kan leiden tot een sneller herstel na blessures of intensieve trainingen. Dit maakt dry needling bijzonder geschikt voor sporters.

Vermindering van spierkrampen
Dry needling kan effectief zijn in het verminderen van spierkrampen, waardoor ongemak en beperkingen in uw dagelijkse activiteiten worden verminderd.

Onderdeel van een compleet behandelplan
Bij Fysio Buitenveldert geloven we in een holistische benadering van uw gezondheid. Dry needling kan worden geïntegreerd in een uitgebreider behandelplan om uw specifieke behoeften aan te pakken.

dry needling
dry needling

Waarom Dry Needling bij Fysio Buitenveldert?

Bij Fysio Buitenveldert werken we met gekwalificeerde therapeuten die getraind zijn in de kunst van dry needling. Onze benadering is persoonlijk en afgestemd op uw individuele behoeften. We begrijpen dat elk lichaam anders is, en daarom stellen we een behandelplan op dat aan uw specifieke doelen voldoet.

Of u nu last heeft van chronische pijn, sportgerelateerde problemen of andere musculoskeletale aandoeningen, dry needling kan een waardevol onderdeel zijn van uw herstel. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de voordelen van dry needling voor uw gezondheid en welzijn. Wij zijn er om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn.