Manuele therapie

Onze manuele therapeuten zijn er voor klachten aan je wervelkolom, nek- en rugklachten, klachten aan je evenwichtsorgaan en voor pijn in je gewrichten

Sportmassages

Wat de manueel therapeut voor u kan doen.

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding nog een 3-jarige master Manuele Therapie heeft gevolgd. Een manueel therapeut beschikt daardoor over extra kennis op het gebied van het bewegingsapparaat, de wervelkolom en gewrichten. Bij Fysio Buitenveldert zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige manuele therapie en fysiotherapeutische zorg om u te helpen herstellen van musculoskeletale aandoeningen en uw algehele welzijn te verbeteren. Ons team van gespecialiseerde manueel therapeuten staat klaar om u te begeleiden bij uw reis naar herstel en optimale gezondheid. Hieronder leest u wat onze manuele therapeuten precies doen.

Deskundige evaluatie en diagnose: Onze ervaren therapeuten voeren een grondige beoordeling uit om de oorzaak van uw klachten te begrijpen. We stellen vragen over uw medische geschiedenis en voeren een zorgvuldig lichamelijk onderzoek uit om de basisoorzaak van uw pijn of bewegingsbeperking te identificeren.

Manuele therapie: Bij Fysio Buitenveldert maken we gebruik van geavanceerde manuele technieken om gewrichten, spieren en zenuwen te behandelen. Onze hands-on benadering omvat manipulaties, mobilisaties en zachte weefseltechnieken om pijn te verminderen en de mobiliteit te verbeteren.

Op maat gemaakte oefenprogramma’s: We begrijpen dat herstel niet stopt in onze behandelkamer. Daarom stellen we persoonlijke oefenprogramma’s op om uw kracht, flexibiliteit en stabiliteit te vergroten. Deze oefeningen kunnen zowel in onze praktijk als thuis worden uitgevoerd.

Advies en educatie: Bij Fysio Buitenveldert geloven we in het empoweren van onze patiënten. We voorzien u van waardevolle informatie en advies om u te helpen uw klachten te beheren en toekomstige problemen te voorkomen. Een gezonde levensstijl is voor ons van het grootste belang.

manuele therapie
Sportmassages

Wanneer kunt u bij Fysio Buitenveldert terecht?

U kunt contact met ons opnemen als u last heeft van diverse musculoskeletale problemen, waaronder:

Gewrichtspijn: Of het nu uw rug, nek, schouders, heupen, knieën of enkels betreft, wij zijn hier om u te helpen bij het verlichten van pijn.

Bewegingsbeperking: Als u merkt dat uw bewegingsvrijheid is beperkt of als u last heeft van stijfheid in specifieke gewrichten, staan we klaar om u te ondersteunen.

Sportblessures: Onze expertise strekt zich ook uit tot sportgerelateerde blessures. We helpen u herstellen en uw prestaties te optimaliseren.

Rug- en nekklachten: Of u nu te maken heeft met lage rugpijn, nekpijn, hernia’s of andere wervelkolom aandoeningen, we bieden op maat gemaakte behandelplannen om u te helpen.

Hoofdpijn: Sommige vormen van hoofdpijn worden geassocieerd met problemen in de nek of bovenrug, en Fysio Buitenveldert kan u ondersteunen bij het verminderen van deze ongemakken.

Bij Fysio Buitenveldert begrijpen we dat uw welzijn van het grootste belang is, en we staan voor u klaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe onze gespecialiseerde manuele therapie u kan helpen om weer optimaal te bewegen en te leven.

sportschool