Wij zijn drie enthousiaste en bevlogen fysiotherapeuten met ieder zijn/haar eigen specialisaties. Graag verwelkomen we u in onze sfeervolle praktijk in Amsterdam-Buitenveldert.

Wij beschikken over een moderne studio van 100m2 met gloednieuwe fitness- en revalidatieapparatuur
en voldoende parkeergelegenheid.

‘s Avonds en in het weekend zijn we ook geopend. Daarnaast bieden wij fysiotherapie aan huis voor mensen die om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunnen komen. Er is dan wel een verwijzing van de arts nodig.

Bel nu voor een afspraak: 020-6242366.

van links naar rechts: Niels, Thijs en Kristel.

 

Team

Kristel Fillerup

 • Fysiotherapeut
 • ManueelTherapeut
 • Dry Needling
 • Medical taping
 • sportmassage

Thijs Kessler

 • Fysiotherapeut
 • Personal Trainer
 • Medical fitness
 • sportmassage

Niels Kwaaitaal

 • Fysiotherapeut
 • Manueeltherapeut i.o.
 • Sportmassage
 • Medical fitness
Kristel Fillerup

Kristel Fillerup

Eigenaar, Manueeltherapeut, Dry-needling

 
Thijs Kessler

Thijs Kessler

Fysiotherapeut, Personal trainer

 
Niels Kwaaitaal

Niels Kwaaitaal

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut i.o.

 

Dry Needling bij Fysiobuitenveldert

 

Vergoeding en Tarieven

 

Screening & onderzoek: €44,50
Fysiotherapie behandeling: €39,50
Manuele therapie behandeling: €49,50
Fysiotherapie aan huis: €52,50
Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd.

  

Aandoeningen op de ‘chronische lijst
Een klein aantal specifieke aandoeningen staan op de zogenaamde ‘chronische lijst’. Indien u van uw arts/specialist een verwijzing heeft waar aandoening op staat, die op deze lijst voorkomt, heeft u een ‘chronische indicatie’. Indien dat voor u van toepassing is, legt uw fysiotherapeut u precies uit wat dit voor u betekent.

Vergoeding en tarieven
Er gebeurt veel binnen de zorg, en met name binnen de fysiotherapie. De invloed van de zorgverzekeraars groeit elk jaar. Fysiotherapeuten krijgen van de zorgverzekeraars een scala aan maatregelen zoals onrealistische administratie eisen, die ten koste gaan van uw behandeltijd.
Protocollair werken, lage tarieven (gemiddeld 30% onder de kostprijs), gemiddeld aantal behandelingen per patiënt (behandelindex) en plafondbeheersing maakt dat werken met een contract in Amsterdam bijna niet meer te doen is. Steeds meer fysiotherapeuten kiezen er daarom voor om selectief contracten te tekenen. Op die manier denken wij goede kwalitatieve zorg te kunnen blijven verlenen.
Fysio Buitenveldert sluit zich daarbij aan en heeft in 2019 niet met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten.

 

 

Wat betekent dat voor u?
De informatie op de websites van de zorgverzekeraars over de vergoeding bij contractvrije zorg is vaak niet volledig. Controleer of u een vrije zorgkeuze (restitutie) polis heeft, zowel voor uw basis- als voor uw aanvullende zorgverzekering. Dan worden uw behandelingen volledig vergoed.
Bent u verzekerd bij (een onderdeel van) Zilveren Kruis Achmea, de Amersfoortse, Ditzo, DSW of Menzis dan declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar en worden uw behandelingen aan ons vergoed.
Als u een verzekering bij ONVZ, Delta Lloyd, Nat.ned. of OHRA heeft, dan is dit (bijna altijd) een restitutie/vrije zorgkeuze polis. U krijgt van ons een factuur. Deze kunt u zelf indienen bij de verzekeraar en u krijgt het bedrag (hoogstwaarschijnlijk) volledig vergoed.
Als u een verzekering bij CZ, Zorg&Zekerheid of VGZ heeft, dan is de vergoeding afhankelijk van uw polis. Heeft u geen restitutiepolis maar een natura-polis, ga dan in uw polisvoorwaarden na hoeveel procent de verzekering vergoed als u naar een niet gecontracteerde fysiotherapeut gaat.
Wilt u meer informatie, mail ons info@fysiobuitenveldert.nl.

 

 

Aanbevelingen

 

Contact

Fysiotherapie Buitenveldert

Backershagen 97A
1082 GT Amsterdam

020 - 62 42 366
06 - 39 40 26 76

info@fysiobuitenveldert.nl

www.fysiobuitenveldert.nl

fysiobuitenveldert

 

Contact Formulier

10 + 14 =